Voor 2 personen
Ingrediënten
- 1 bosje raapstelen
- 3 sneetjes bruin of wit brood
- 3 theelepels mayonaise
- 1 theelepel mosterd
- 3 plakjes gerookte kalkoen
- 2 plakjes uitgebakken bacon
- 2 schijfjes tomaat
- 1 plak avocado of laagje guargamole dip
- snufje peper
Bereiding
1. Rooster drie sneetjes brood en leg ze naast elkaar op een broodplank.
2. Smeer op alle sneetjes mayonaise en voeg op de eerste ook mosterd toe (dit wordt de top van het broodje).
3. Bedek de twee andere sneetjes (met alleen mayonaise) met enkele raapsteeltjes.
4. Leg op het rechter broodje (dit wordt het onderste) de plakjes kalkoen en een paar plakjes tomaat.
5. Het middelste sneetje bedek je met een plak avocado, schijfjes tomaat en uitgebakken bacon.
6. Voeg naar smaak verse peper toe.
7. Klap nu het middelste broodje op het sneetje met raapsteeltjes, kalkoen en tomaat, en sluit de sandwich met het geroosterde broodje met mayonaise en mosterd.
8. Steek er twee prikkers in en snij het brood diagonaal door.
Lekker fris voor op het terras, tijdens een picknick of high-tea !
Eet smakelijk!